Visa historik

När du klickar på knappen Visa historik får du först göra en inloggning och därefter visas en lista med historik över dina BankID-händelser. Listan visar händelser för alla dina BankID, alltså inte bara det aktuella. När du klickar på en händelse i listan visas detaljer om den. Listan uppdateras fortlöpande, men det kan ta några minuter innan en ny händelse visas. Klicka på knappen Visa fler... om du vill se äldre händelser än de som visas i listan. Du kan också söka bland de händelser som är inlästa genom att skriva in ditt sökbegrepp i sökfältet.